Blog

18/08/2021

Mikä ihmeen VRUM VRUM??

vrum_vrum_oy_perustaminen
Perustajat Igor Silivanenko ja Sohrab Rahimi

Lyhyesti yrityksestä

VRUM VRUM Oy on autovuokraamo, jonka tarkoituksena on tarjota ajoneuvoja yksityis- sekä yrityskäyttäjille erimuotoisina palveluina. Tämä käsite on tietysti melko laaja, mutta emme sulje tässä vaiheessa mitään vaihtoehtoja ajoneuvojen tai palvelutyyppien suhteen. Yritystoimintamme keskittyy aluksi pakettiautojen vuokraukseen ja kun toiminta on tarpeeksi vakiintunutta niin alamme laajentamaan tarjontaa myös henkilöautopuolelle.

Mistä kaikki alkoi

Olen VRUM VRUM Oy:n toinen perustajista Igor Silivanenko. Päätoiminen työni on liikennelentäjänä, mutta olen hyvin yrittäjähenkinen ja olen aina halunnut perustaa oman yritykseni. Jostakin oli aloitettava, ettei yrittäjyys jäisi pelkäksi haaveeksi, joten helmikuussa 2020 avasin SiliVan Pakuvuokraamon. Pakettiautojen vuokraus vaikutti sopivalta yritystoiminnalta, jota pystyisi tekemään päätyön ohessa, kunhan vuokraustoimintaa voisi suorittaa etänä. Siihen löytyi sopiva järjestelmä, jolla ajoneuvoa hallitaan internetin ja puhelinverkon välityksellä. SiliVanilla oli kaksi pakua, jotka sijaitsivat Vantaan Ilolassa.

Ensimmäinen vuosi oli juuri sitä kantapään kautta oppimista. Trial and error. Moni asia meni juuri kuten pitäisi, mutta useimmat ongelmakohdat selvisivät vasta kun asiakas oli niistä raportoinut. Ei mikään ihanteellisin tilanne, mutta virheistä on otettu opiksi. Tärkeintä on kuitenkin hoitaa tilanne oikein, että asiakkaalle jäisi hyvä mieli.

Silivanin ensimmäinen auto Ford Transit. Kuva heti autokaupan jälkeen. Nyt voi yritystoiminta alkaa.

Yritys ehti kerätä suosiota joustavalla 24/7 vuokrauspalvelulla ja edullisella hinnoittelulla, joka sopi monen asiakkaan tarpeisiin. Etäpalvelusta huolimatta mukana oli lähes aina yrittäjän oma läsnäolo niin puhelimitse kuin fyysisestikin kun avulle oli tarvetta. Asiakkaan piti olla tyytyväinen, se oli itselleni tärkeää, sillä ilman asiakasta ei ole yritystä. Tämä näkyi myös Google arvosteluissa. Toiminta oli kuitenkin melko pientä, vaikka suosiota ehtikin karttua mukavasti. Edessä oli päätöksentekopaikka, yritystä on kasvatettava tai sitten ”harrastustoiminnan” pitäisi loppua.

Nokka kohti uutta

SiliVanin autoja on huollettu säännöllisesti Ilolassa Mekonomen autokorjaamolla, jossa tutustuin korjaamon yrittäjään Sohrab Rahimiin. Sohrab on myös yrittäjä henkeen ja vereen, mutta ennen kaikkea rakastaa kaikkea mikä liittyy ajoneuvoihin. Tähän kategoriaan menee myös ajoneuvojen vuokraus, josta hän kertoi olevansa erittäin kiinnostunut. Heitinkin ilmoille, että miksi ei katsottaisiin jotakin yhteistyötä tulevaisuudessa ja asia jäi sittemmin hautumaan. Kun SiliVanilla tuli aika laajentua tai laittaa pillit pussiin, päätin soittaa Sohrabille ja tiedustella kuulumisia. Käytiin kahvittelemassa ja vaihdettiin ajatuksia autonvuokrauksesta, josta molemmilla oli paljon hyviä ideoita kuinka yritystä voisi lähteä kehittämään. Tuumasta toimeen päätimme perustaa uuden yrityksen toukokuussa 2021, jonka nimeksi annettiin VRUM VRUM Oy.

VRUM VRUM kuvastaa moottorin aiheuttamaa käyntiääntä. Nimestä haluttiin tehdä hauska ja mieleenpainuva. Onnistuttiinko tässä? Kerro vaikka ajatuksesi kommenteissa postauksen lopussa. 🙂

Mitä uutta?

SiliVanin palvelukonsepti tuotiin sellaisenaan VRUM VRUM Oy:lle, mutta nyt sitä kehitetään entisestään ja tuodaan uusia elementtejä, jotka helpottavat ajoneuvojen vuokrausta. Tulevaisuudessa nähdään mm. lisää ajoneuvoja, lisää sijainteja, uusia maksutapoja, uusia kirjautumisvaihtoehtoja, uusi ajoneuvohaku jne.

Lupauksemme

Vaikka VRUM VRUM Oy on täysin uusi yritys niin emme edelleenkään tingi asiakaspalvelun laadusta tai tyytyväisyydestä. Meidän oletus on, että asiakas tietää mitä haluaa ja me pyrimme parhaamme mukaan tarjoamaan sille vastinetta.

Mikäli koet, että palvelumme on ollut vähemmän kuin ⭐⭐⭐⭐⭐ viidentähden arvoinen niin kerro se meille, haluamme ilman muuta hyvittää sen sinulle ja ansaita luottamuksesi.

Igor & Sohrab

Logo
, , , , ,

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *