Usein kysytyt kysymykset

Mitä vuokrahinta sisältää?

Perusvuokrahintaan sisältyy nokkakärry, kuormaliinat, kasko (omavastuu 1000€). Voit halutessasi valita lisävakuutuksia tai muita valintoja erillisellä maksulla.

Milloin ajoneuvon vuokra maksetaan?

Ajoneuvon vuokra maksetaan heti varausvaiheessa. Mikäli sinun täytyy muuttaa tai peruuttaa varauksesi niin tutustu vuokrausehtoihin ja mahdollisiin muutos-/peruutusmaksuihin.

Kuinka ajoneuvo otetaan käyttöön?

Kaikki ajoneuvoon ja vuokraukseen liittyvät asiat hoidetaan varausjärjestelmämme kautta osoitteessa https://rent.vrum.fi. Saapuessasi ajoneuvolle avaa varausjärjestelmä matkapuhelimen selaimella ja kirjaudu sisään tunnuksillasi, jotka loit rekisteröityessäsi järjestelmään.

Voit aktivoida varauksen jo 10min ennen vuokrauksen alkua (mikäli ajoneuvolla ei ole muita varauksia). Varauksesi ilmestyy heti etusivulle, mutta löydä myös kaikki varauksesi keskimmäisen välilehden alta.

Aktivoi varaus ja seuraa ohjeita, jolloin pääset avaamaan ovet. Auton avaimet löytyvä ohjaamosta avaintarralla merkitystä lokerosta.

Kuinka ajoneuvo palautetaan?

Palauta ajoneuvo samaan sijaintiin, josta olet sen ottanut käyttöön. Varmista, että ajoneuvo on pysäköity sille määrätylle alueelle, eikä se riko pysäköintisääntöjä.

Tankkaa ajoneuvon tankki täyteen ja siivoa jälkesi. Jätä avaimet lokeroon, sulje ovet ja ikkunat ja päätä varauksesi varausjärjestelmästä. Ovet lukittuvat. Varmista vielä, että ovet ovat varmasti lukossa.

Mikäli sinulla on haasteita pysäköinnin kanssa niin soita asiakaspalveluun jatko-ohjeita varten. Puh: 020 730 6420

Voiko ajoneuvoa ajaa useampi kuljettaja?

Kyllä voi. Toisella kuljettajalla on oltava myös B-luokan ajo-oikeus ja hänen on tutustuttava vuokrausehtoihin. Ajoneuvon vuokraaja on vuokrauksen aikana ajoneuvon haltija ja vastaa ajoneuvon oikeamukaisesta käytöstä.

Miksi vuokrahinnat ovat edullisia?

Pakettiautomme eivät ole aivan uusimpia malleja, mutta hyväkuntoisia ja huollettuja yksilöitä, jotka palvelevat asiakkaidemme tarpeita. Automatisoidun varausjärjestelmän ansiosta emme tarvitse ylimääräistä henkilökuntaa ajoneuvon luovutustoimenpiteisiin, jolloin säästäämme myös kustannuksissa.

Onko teillä käyntiosoitetta?

Palvelukonseptimme vuoksi meillä ei ole varsinaista toimistoa, jossa pystyisi asioimaan vuokrausasioihin liittyen. Näin pystymme tarjoamaan edullisempaa autovuokrausta asiakkaillemme. Puhelinpalvelussamme pystymme vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin ja ongelmatilanteisiin mikäli ette löydä vastausta kotisivuiltamme.