Yrityksestä

Palvelut

Tarjoamme erilaisia ajoneuvojen vuokrauspalveluja niin yksityis- kuin yritysasiakkaille.

 1. Pakettiauton vuokraus

  Yksityisasiakkaamme voivat vuokrata pakettiautoja suoraan varausjärjestelmästämme. Kattava verkosto pääkaupunkiseudulla tarjoaa erikokoisia autoja jokaisen tarpeeseen.

  Pyrimme kasvattamaan autokantaa joka vuosi yrityksemme kasvun myötä, joten sijainteja ja autoja tulee lisää jatkossa.

  Yritysasiakkaille on oma hinnasto, joten suosittelemme ottamaan yhteyttä ja pyytämään tarjous.

 2. Sijaisautopalvelu

  Tästä pian lisää…

 3. Taloyhtiön yhteiskäyttöauto

  Tästä pian lisää…

 4. Yhteistyöt

  Mikäli sinulla on ehdotus yhteistyöstä, ota meihin toki yhteyttä. Olemme aina kiinnostuneita laajentamaan toimintaa.

Meidän visio

Maailma muuttuu päivittän ja ihmisten tapa asioida ja kommunikoida ovat muutoksen kärkipäässä. Nykyaikaiset nopeat yhteydet mahdollistavat välittömän kommunikoinnin, joka asettaa myös tiettyjä odotuksia yritysasiointiin ja palvelujen saamiseen. Odotamme entistä enemmän joustavuutta, nopeaa kontaktia ja välitöntä käyttöönottoa kun valitsemme sopivaa palvelua tai tuotetta omiin tarpeisiimme. Covid-19 pandemia on luonut myös uusia toimintamalleja, joista etäkommunikointi ja kontaktoimaton asiointi ovat jo edellytys monessa palvelussa.

Autonvuokraus kokee myös jatkuvaa muutosta nykyaikaisempaan suuntaan. Entistä useampi autovuokraamo pystyy jo tarjoamaan ajoneuvoja ja niiden käyttöönottoa ilman fyysistä asiointia liikkeessä tai asiakaspalvelijan läsnäoloa auton luovutuksessa. Me pyrimme myös edistämään tätä linjaa ja tarjoammekin kaikkia meidän autopalveluja ilman ylimääräisiä kontakteja. Niin yksityis- kuin yritysasiakas pystyy hoitamaan kaikki autoihin liittyvät palvelut täysin omatoimisesti meidän varausjärjestelmästämme.